Lagra din el

Priserna på batterier för lagring har sjunkit med 10-12% årligen. Vi på Utellus erbjuder, genom vårt samarbete med tyska Sonnen, ett av marknadens bästa lagringsalternativ till dem som själva producerar solel.

Under lång tid har många initierade personer lärt oss att vi inte kommer att kunna lösa energifrågan enkom med hjälp av hållbar energi, förrän vi hittar ett sätt att lagra den energi som tillverkas. Och därmed har man ”dödat” frågan eftersom tekniken för att spara el har varit för dyr. Men nu börjar till och med de värsta tvivlarna lyfta på ögonbrynen. Priset på batterier har sjunkit stadigt med 10-12% per år. Med den ökande efterfrågan som nu sker och för att sänka priserna även framåt byggs en serie av nya moderna batterifabriker upp både i Sverige och i andra delar av Europa. Och parallellt med att vår elbilsflotta byggs upp, skapas ännu fler möjligheter att spara och lagra den el som tillverkas, helt enkelt genom att använda bilarnas batterier som lagringskällor. Vi har bara sett början på den här utvecklingen. 

Det är därför vi på Utellus, med både glädje och stolthet, kan erbjuda våra kunder ett av marknadens bästa lagringsalternativ för den energi som de själva tillverkar med sina egna solceller, genom vårt samarbete med tyska Sonnen, som är en av de främsta utvecklarna av batterier för energilagring. Deras batterier kan vara ett bra alternativ för dig som vill komplettera din befintliga solcellsanläggning med lagring, eller för dig som vill investera i solceller med lagringsmöjligheter. Kontakta oss och berätta om dina behov och önskemål så tar vi fram en bra lösning för dig.