Exklusivt premiumavtal för dig som installerar solceller med Utellus!

Våren närmar sig med stormsteg och solcellsinstallationerna är i full gång hos våra lokala installatörer runt om i landet. Vi vill passa på att erbjuda ett riktigt bra premiumavtal till dig som installerar solceller genom Utellus just nu.
Solceller i Åkersberga

Erbjudandet

Med Utellus premiumavtal får du spotpris + 25 öre för din överskottsel när du köper solceller via oss. Premiumavtalet gäller under ett år, upp till 5000 kWh. Inte nog med det, vi hjälper dig även att sälja dina elcertifikat och ursprungsgarantier, vilket få andra aktörer gör. Det innebär att du som premiumkund får totalt 1,53 kr/kWh för din överskottsel med nuvarande marknadspriser.

Installera solceller

Utellus tar dig genom hela projektet från offert till färdig installation och hjälper till med såväl ansökningar och försäljning av dina elcertifikat och ursprungsgarantier. Vi hjälper dig även med ansökan om investeringsstöd. Allt om dina solceller samlat på ett ställe – det blir inte enklare än så!

 

Kontakta våra Solrådgivare på 0771-81 87 00 eller sol@utellus.se om du har några frågor om solceller eller skicka in en intresseanmälan för offert via formuläret nedan.

Tjäna pengar på ditt tak!

Bli självförsörjande med den allra renaste formen av energi – solenergi. Se hur mycket du kan spara med solceller på ditt tak: