Solivinds föreningsstämma 2019

Den 4 juni hölls årets föreningsstämma på Medelhavsmuseet i Stockholm.
medelhavsmuseet guidad visning

Solivinds föreningsstämma

Det var härligt att se att det var många som närvarade på föreningsstämman i år. Dagen började med en guidad visning av Medelhavsmuseets utställningar med föremål som sträcker sig hela 7000 år bakåt i tiden. Vi fick bland annat höra om Egyptiska gravkammare och de värdefulla artefakterna i Guldrummet.

medelhavsmuseet gravkammaren

Efter en fikapaus med Mellanösterns traditionella baklava påbörjades stämman som belyste föreningens ekonomi och framtid. Johan Ihrfelt gav oss även en inblick i hur elmarknaden ser ut just nu. Efter stämman serverade Café Bagdad sin fantastiska meze-meny med medelhavsprägel som garanterat hade något att erbjuda för alla smaker.

Handlingarna från stämman finner du här:

Protokoll från stämman
Kallelse Föreningsstämma Solivind El Ekonomisk Förening 2019
Förslag från valberedningen
Årsredovisning 2018
Motion (inkom 2019-01-15)
Motion (inkom 2019-04-04)

 

medelhavsmuseet

Tack för i år!