Solceller till er bostadsrättsförening

Solpaneler är ett naturligt steg för bostadrättsföreningar som vill energioptimera sin fastighet och samtidigt bidra till omställningen av förnybar energi i samhället. Vi tar er genom hela projektet från offert till färdig installation. Efter installationen köper vi även er överproducerade solel. Det ska vara enkelt att skaffa solceller!
Planera

Installera

Producera

 Gratis offert  Nyckelfärdig installation  Trygga garantivillkor
 Personlig rådgivning  Kvalitetspaneler  Övervakning i mobilen
 Platsbesök  Administration  Kontinuerlig support
 Skräddarsydd lösning  Certifierade partners  Försäljning av överskottsel
 Lönsamhetsberäkning Genomgång av systemet  Minimalt underhåll

Planera

 Gratis offert
 Personlig rådgivning
 Platsbesök
 Skräddarsydd lösning
 Lönsamhetsberäkning

Installera

Nyckelfärdig installation
Kvalitetspaneler
Administration
Certifierade partners
Utbildning i systemet

Producera

 Trygga garantivillkor
 Övervakning i mobilen
 Kontinuerlig support
 Försäljning av överskottsel
 Minimalt underhåll
Skicka in en intresseanmälan för att få en offert på solpaneler till er bostadsrättsförening

 


Brf Fruängsporten, 429 solpaneler

Dick Bender, Ordförande hos Brf Fruängsporten delar med sig av bostadsrättsförenings solresa från offert till färdig installation. Utellus installerade 429 solpaneler från SunPower tillsammans med samarbetspartnern SunnyFuture på föreningens tak. De har en installerad effekt på 150, 6 kW och en årsproduktion på ca 148 000 kWh solenergi.

Läs mer


Några av de många fördelarna med solceller för er bostadsrättsförening

Sänk månadskostnaden
Med solceller minskar ni elkostnaden från dag ett och höjer värdet på bostadsrätterna i och med att medlemmarna får en lägre månadskostnad.

Miljömedvetenhet
Framtidssäkra med en grön energikälla som gör att medlemmarna kan känna sig stolta över att ha sin egen fossilfria mikroproduktion.

Bra investering
Avkastningen på solanläggningar ligger i snitt på 10% och ni kan räkna med att dra nytta av solcellerna även 10–20 år efter att investeringen är återbetald.

Enkelhet
Solpanelerna kräver minimalt med underhåll och du kan övervaka produktionen av solenergi på panelnivå direkt i mobilen eller datorn. Utellus köper er överproducerade solel månadsvis via självfaktura och handhar ert konto hos Energimyndigheten så att ni även kan sälja ursprungsgarantier och elcertifikat.

Trygghet
Panelerna har lång livslängd och levereras med trygga garantivillkor. Utellus samarbetar endast med utvalda certifierade leverantörer. Med egen elproduktion säkrar ni även inför elprisets toppar och dalar.

Offert - solceller till bostadsrättsförening

Lämna dina uppgifter för att få en skräddarsydd offert och lönsamhetskalkyl beräknad på er bostadsrättsförenings förutsättningar.

Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

Tack för din intresseanmälan!

En Solrådgivare kommer att kontakta dig inom kort. Du kan förbereda dig inför samtalet redan nu genom att ta fram följande information:

  • Ritningar
  • Bild på huset
  • Bild på elcentralen
  • Årsförbrukning (kWh)

Ha det gott!