Ladda bilen där du oftast har den parkerad

Med egen laddbox kan du effektivisera laddtiden och säkra att bilen är laddad då du behöver den, oavsett om det är hemma eller på kontoret. Vi hjälper dig hitta rätt laddbox till din bil och sköter allt från leverans till installation. Allt ingår!

Skicka in en intresseanmälan för laddbox så hjälper vi dig hitta rätt.

Halo laddbox

HALO Wallbox™

HALO Wallbox™ är en av marknadens minsta laddboxar och är tillverkad av återvunnen aluminium. Utöver den snygga designen är HALO Wallbox™ robust och pålitlig med smart mjukvara som du kommer åt via molnet.

Produktspecifikation, laddbox HALO Wallbox

Halo Wallbox

Varför ska du välja ChargeAmps laddbox?

Snygg design

Vi erbjuder en av marknadens minsta laddbox, HALO Wallbox™, som smälter in perfekt i garaget, på fasaden eller vid kontoret. Ingen detalj i det smarta, eleganta formspråket har gått skaparna obemärkt förbi.

Användarvänligt

De Svenska skaparna, ChargeAmps, lägger stor vikt vid att det ska vara enkelt att övergå till förnybar energi i samhället. Därför genomsyras all design av användarvänlighet. Att ladda bilen med HALO Wallbox™ ska vara en enkel del av rutinen i ditt vardagliga liv.

Enkel åtkomst via molnet

Du når alla inställningar till laddboxen via molnet. Du kan alltså välja att starta eller avbryta laddningen genom datorn eller mobilen. Du kan även låsa eller låsa upp laddboxen åt någon annan via molnet. All användardata finns i molnet så att du kan lätt se över förbrukningsmönster och till exempel anpassa laddningen efter timmätning eller produktion från dina solceller.

ChargeAmps molntjänst

Intresseanmälan - laddbox

Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

Tack för din intresseanmälan!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Passa på att läsa de senaste nyheterna från Utellus.