5 fakta: Därför ska du installera solpaneler i Gävle

Vad det kostar att installera solpaneler på ditt tak varierar beroende på hur många solpaneler som behövs. Men i och med att du installerar solceller gör du direkt vinst redan från dag ett ur flera aspekter, vilket kommer att göra din plånbok tjockare över tid.

 1. Genom att installera solpaneler kommer du att tjäna pengar från dag ett ur flera aspekter.
 2. Det är ett grönt alternativ – idag och imorgon – eftersom det är energi som finns i naturen.
 3. Eftersom att energin är möjlig att lagra med hjälp av batterier finns möjligheten att alltid få leverans av energi även under en mulen dag.
 4. Solpaneler är så gott som underhållsfria, därför är service inget du behöver tänka på.
 5. Eventuell överproduktion går att sälja, vilket vi gärna hjälper dig med. Vi kan också hjälpa dig med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Välj solceller för en ljusare framtid


Solpaneler kräver i princip inget underhåll eftersom att de inte består av några rörliga komponenter som brukar krångla. De behöver inte heller rengöras då deras verkningsgrad påverkas av smuts i väldigt liten utsträckning.

Framtiden är ljus. Se därför till att inte missa en sekund av den.
Välj solenergi och installera solceller i Gävle med oss på Utellus.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.