5 argument till varför du borde installera solpaneler i Göteborg

Att installera solpaneler kostar olika beroende på hur många paneler som behövs. Men, i och med att du installerar solcellerna kommer du att göra direkt vinst ur flera aspekter, vilket i sin tur kommer att göra plånboken tjockare över tid. Låt oss berätta mer om hur och varför.

 1. Det är lönsamt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen.
 2. Det går att sälja överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare, vilket vi kan hjälpa dig med. Även med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.
 3. Det är miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen och inte har någon negativ påverkan på miljön.
 4. Det är säkert. Energin går att lagra och du kan få leverans av energi även under molniga dagar.
 5. Det är ett underhållsfritt alternativ. Solpaneler är i princip helt underhållsfria och service är inget du behöver oroa dig för.

Kontakta oss för ytterligare information


Genom att installera solceller blir du din egen elproducent. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig vid installation av solceller i Göteborg utifrån dina behov och förutsättningar? 

Ta då kontakt med oss. Vi besvarar gladeligen dina frågor och ger dig personlig rådgivning.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.