Därför är solpaneler i Halmstad ett bra val

Solenergi är ett förnybart alternativ och eftersom att den inte har någon negativ påverkan på miljön bidrar du – genom att välja solenergi – till en grönare värld och ljusare framtid.

Att installera solpanelerna är en investering som är svår att sätta ett fast pris på. Allt beror på hur många paneler som behöver installeras. Men faktum är att du i och med installationen av solcellerna redan från dag ett kommer att göra vinst ur flera aspekter. Det i sin tur kommer att göra din plånbok tjockare över tid.

Visst låter det bra?

 1. Miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 2. Kostnadseffektivt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen.
 3. Underhållsfria. Solpaneler är i princip helt underhållsfria.
 4. Säker leverans. Energin är möjlig att lagra med hjälp av en batterilösning och du kan få energi även molniga dagar.
 5. Sälj överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare, vilket vi gärna hjälper dig med. Samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Välj en ljus framtid. Välj solenergi.


Det finns mycket att säga om solenergi och varför det av många anledningar är bra. Vill du veta mer om vad det skulle innebära för dig att installera solceller i Halmstad och vad vi kan göra för dig? 

Ta då kontakt med oss, så berättar vi mer.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.