5 skäl till varför du ska installera solpaneler i Haninge

Att installera solceller medför många fördelar och är av flera anledningar att investera i framtiden. Både för dig själv och andra. Solenergi är ett förnybart alternativ som dessutom sänker dina driftskostnader, ökar värdet på fastigheten i fråga samt bidrar till en ljusare framtid.

 1. Genom att installera solpaneler kommer du att tjäna pengar från dag ett ur flera aspekter.
 2. Det är ett grönt alternativ – idag och imorgon – eftersom det är energi som finns i naturen.
 3. Solpaneler är så gott som underhållsfria, därför är service inget du behöver tänka på.
 4. Eftersom att energin går att lagra med hjälp av en batterilösning kan du få leverans av energi även under en mulen dag.
 5. Eventuell överproduktion går att sälja, vilket vi gärna hjälper dig med. Samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Gå en ljusare framtid tillmötes med oss

Det finns mycket att säga om solenergi och varför det av många anledningar är bra. Vill du veta mer om vad det innebär att installera solceller i Haninge och att vara sin egen elproducent? Ta kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och tillsammans gå en ljusare framtid tillmötes.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.