5 därför till varför du ska installera solpaneler i Hässleholm

 1. Genom att installera solpaneler kommer du att tjäna pengar från dag ett ur flera aspekter.
 2. Det är ett grönt alternativ – idag och imorgon – eftersom det är energi som finns i naturen.
 3. Solpaneler är så gott som underhållsfria, därför är plötslig service inget du behöver oroa dig för.
 4. Eftersom att energin är möjlig att lagra med hjälp av en batterilösning kan du få leverans av energi även under dagar då solen inte skiner.
 5. Eventuell överproduktion går att sälja, vilket vi gärna hjälper dig med. Även med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Själva installationen av solpanelerna kan innebära en stor investering beroende på hur behovet och förutsättningarna ser ut. Men faktum är att du i och med installationen redan första dagen kommer att gå med vinst ur flera aspekter. Det i sin tur kommer att göra din plånbok tjockare på sikt.

Solenergi – en biljett till en ljus framtid

Solenergi är ett förnybart alternativ och eftersom att den inte har någon negativ påverkan på miljön bidrar du genom att välja solpaneler till en grönare värld.

Solpaneler kräver i princip inget underhåll eftersom att de inte består av några rörliga komponenter som kan krångla. De behöver inte heller rengöras då deras verkningsgrad påverkas av smuts i väldigt liten utsträckning.

Installera solceller i Hässleholm och möt framtiden med oss på Utellus. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.