5 anledningar till varför du borde installera solpaneler i Kalmar

 1. Miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 2. Kostnadseffektivt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen.
 3. Underhållsfria. Solpaneler är i princip helt underhållsfria.
 4. Sälj överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare. Detta hjälper vi dig gärna med, samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.
 5. Möjlig att lagra. Energin går att lagra och du kan få leverans även molniga dagar.


Kort sagt:
Solenergi gör både dig och miljön glad. Idag och i framtiden. Ser man det ur ett kortsiktigt perspektiv kan installationen av solpaneler vara en stor investering. Allt beroende på hur behov och förutsättningar ser ut. Installationen innebär även att du redan från dag ett tjänar pengar på din investering, vilket ur ett långsiktigt perspektiv kommer att göra din plånbok tjockare.

Solenergi – ett nästintill helt underhållsfritt alternativ


Om du monterar solceller på din fastighet i Kalmar kommer de att kräva nästintill noll i underhåll eftersom att de inte består av några rörliga komponenter som kan orsaka strul. De behöver inte heller rengöras då verkningsgraden påverkas ytters lite av smuts.

Framtiden är ljus. Se därför till att inte missa en sekund av den. 

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.