3 steg: Så går det till att installera solpaneler i Karlskrona med oss

 

 1. Planering – Du får personlig rådgivning där du får ett 100% skräddarsytt system efter dina unika behov och förutsättningar. Vi hjälper dig med lönsamhetsberäkningar och lämnar därefter en kostnadsfri offert där lika stort fokus ligger på estetik, som på lönsamhet
 2. Installation – Vi bistår med komplett projektering och levererar nyckelfärdiga solcellspaket med optimerade system. Därefter får du naturligtvis utbildning i systemet.
 3. Livet med solceller – Genom att installera solcellspaket med oss får du alltid trygga garantivillkor, app-monitorering, kontinuerlig kontakt och hjälp med försäljning av eventuell överproduktion. 


Att installera solcellspaket medför en rad fördelar och är av många anledningar ett hållbart sätt att investera i framtiden. För dig själv och för andra. Dessutom är solenergi ett förnybart alternativ som ökar värdet på din fastighet och bidrar till en ljusare framtid.

Gå en ljusare framtid tillmötes med Utellus

Det finns mycket att säga när det kommer till solenergi och varför det är en bra investering. Vill du veta mer om vad det innebär att installera solceller med oss i Karlskrona och att vara din egen elproducent? Kontakta oss, så berättar vi mer.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.