Varför välja solpaneler i Linköping från Utellus?

Energin från solens strålar som dagligen når jordens yta är flera tusen gånger större än vad mänskligheten förbrukar på ett år. Att installera solceller är därför ett bra initiativ och ett utmärkt sätt att ta vara på den energin och konvertera den till förnybar el.

Låt oss berätta mer om vad det innebär.

 1. Genom att installera solpaneler kommer du att spara pengar från dag ett.
 2. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 3. Solpaneler är så gott som underhållsfria och service är inget du behöver tänka på.
 4. Eftersom att du kan lagra energin med hjälp av batterier kan du få leverans av energi oavsett om solen inte skiner.
 5. Eventuell överproduktion går att lagra och sälja. Vi hjälper dig gärna med detta samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier

Komplettera dina solceller med ett batteri och lagra energin

Med hjälp av ett batteri kan du lagra den solenergi som dina solpaneler överproducerar och använda energin när solen inte skiner fullt lika mycket, istället för att låta den gå till spillo. På detta sätt maximerar du nyttan av solcellerna och skapar en mer hållbar energiförsörjning.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig när du ska installera solceller i Linköping? Kontakta oss, så berättar vi mer.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.