5 snabbfakta: Därför borde du installera solpaneler i Malmö

Solens strålar är laddade med massor av energi. Energin som träffar jordens yta under en dag är flera tusen gånger större än vad vi gör av med under ett helt år. 

Denna energi går inte att nyttja om man inte har solpaneler som kan fånga upp den. Av den anledningen är det ett bra val att installera solceller för att ta tillvara på denna energi och istället konvertera den till förnybar el.

 1. Du sparar pengar på installationen redan första dagen som långsiktigt kommer att göra din plånbok tjockare.
 2. Det är ett miljövänligt alternativ eftersom att det är energi som finns i naturen och är förnybar.
 3. Solpanelerna är så gott som underhållsfria och kräver i princip ingen service.
 4. Energin går att lagra med hjälp av ett batteri och du kan få energi även under dagar som solen inte lyser fullt lika mycket.
 5. Vi kan hjälpa dig att sälja eventuell överproduktion, samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Solenergi = 100% förnybar energi som aldrig tar slut

Vår ambition är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att köpa och installera solcellspaket. Därav tar vi hand om så gott som allt åt dig. Från offert och design, till färdig installation och efterföljande support som du kan komma att behöva som egen elproducent.

Möt en ljusare framtid och installera solceller i Malmö.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.