Framtiden är ljus

Att välja solceller är av flera anledningar att slå ett slag för framtiden – både för dig själv och för andra. Solenergi är ett förnybart alternativ som sänker dina driftskostnader och ökar värdet på din fastighet. Allt samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.

En win-win-situation för dig, dina medmänniskor och din plånbok. Bra va?

Därför ska du välja solpaneler i Nacka från Utellus

 

 1. Det är lönsamt

Eftersom att det är energi som finns i naturen är solenergi ett grönt alternativ. Genom att installera solpaneler sparar du pengar redan från och med första dagen och kommer på sikt att göra din plånbok tjockare.

 1. Det är tryggt

Solpaneler är så gott som underhållsfria och service är inget du behöver tänka på. Har du en batterilösning kan du få leverans av energi även under molniga dagar.

 1. Det är enkelt

Våra experter tar fram en 100% skräddarsydd lösning för din fastighet. Därefter hjälper vi dig med allt – från installationen av ditt optimerade system, till hjälp med försäljning av elcertifikat, ursprungsgarantier och eventuell överproduktion samt support som du kan behöva som egen elproducent.

Vill du veta mer om solenergi?

Tveka då inte att ta kontakt med oss. Vi berättar gärna mer och ger dig den rådgivning som du behöver. 

Vi ser fram emot att tillsammans med dig ta det första steget mot en grönare framtid.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.