Framtiden är ljus – Missa inte en sekund av den

Eftersom att solen är en energikälla som levererar förnybar energi utan negativ påverkan på miljön slår du ett slag för en grönare värld – både idag och imorgon.

Vad det kostar att installera solpaneler i Norrköping beror på hur många solpaneler som behövs. Men i och med installationen av solcellerna gör du direkt vinst ur flera aspekter, vilket över tid kommer att göra din plånbok tjockare.

Bra för miljön, dig och dina medmänniskor – men det är också ett ekonomiskt smart val.

3 steg: Så går det till att installera solpaneler i Norrköping med oss

Steg 1: Planering
Du får personlig rådgivning där vi garanterar att ett 100% skräddarsytt system tas fram utefter dina unika behov och förutsättningar. Vi hjälper dig samtidigt med lönsamhetsberäkningar och lämnar därefter en kostnadsfri offert där lika stort fokus ligger på estetik, som på lönsamheten

Steg 2: Installation
Vi bistår med komplett projektering och levererar nyckelfärdiga solcellspaket med optimerade system. Därefter får du naturligtvis utbildning i systemet.

Steg 3: Livet med solceller

Genom att installera solcellspaket med oss får du alltid trygga garantivillkor, app-monitorering, kontinuerlig kontakt samt hjälp med eventuell försäljning av överproduktion. 

Vill du veta mer om våra solcellspaket?

Ta då kontakt med oss! Vi berättar gärna mer om våra system, vad det innebär att vara egen elproducent och ger dig den rådgivning som du behöver. 

Bli självförsörjande med den allra renaste formen av energi redan idag. Välj solenergi.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.