Därför borde du installera solpaneler i Norrtälje

Den energi som finns i solens strålar och dagligen träffar jordens yta är flera tusen gånger större än vad mänskligheten förbrukar – under ett år. Av den anledningen är det ett bra initiativ att installera solceller som på ett effektivt sätt kan ta tillvara på denna energi och konvertera den till förnybar el.

 

 1. Miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 2. Underhållsfria. Solpaneler är i princip helt underhållsfria.
 3. Möjlig att lagra. Energin går att lagra med ett batteri och du kan få leverans även molniga dagar.
 4. Kostnadseffektivt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen och din plånbok tjockare på sikt.
 5. Sälj överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare. Detta hjälper vi dig gärna med, samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Solenergi. Energi som aldrig tar slut.

Ta hjälp av oss när du ska installera solceller i Norrtälje. Det ska vara enkelt att köpa och installera våra system. Därför tar vi hand om allt – från design och offert, till färdig installation med efterföljande support som du kan tänkas behöva som egen elproducent.

Framtiden är ljus. Missa inte en sekund av den.

Välj solenergi med Utellus.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.