5 skäl till varför du ska välja solpaneler i Östersund

Solenergi är ett förnybart alternativ som dessutom sänker dina driftskostnader, ökar värdet på fastigheten i fråga samt bidrar till en grönare framtid.

 

 1. Miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 2. Underhållsfria. Solpaneler är i princip helt underhållsfria.
 3. Möjlig att lagra. Energin går att lagra med ett batteri och du kan få leverans även molniga dagar.
 4. Kostnadseffektivt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen och din plånbok blir tjockare på sikt.
 5. Sälj eventuell överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare. Detta hjälper vi dig gärna med, samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Maximera nyttan av dina solceller med ett batteri

Varför låta energin gå till spillo? Utan en batterilösning kan du inte lagra eventuellt överskott av energi. Men med hjälp av ett batteri kan du lagra den solenergi som överproduceras och istället använda energin när solen inte skiner fullt lika mycket eller sälja den vidare. Således maximerar du nyttan av solcellerna och skapar en mer hållbar energiförsörjning.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig när du ska installera solceller i Östersund? Ta då kontakt med oss på Utellus.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.