5 skäl till varför du ska installera solpaneler i Trollhättan

Att välja solceller är att slå ett slag för framtiden – både för dig själv och för andra. Solenergi är ett förnybart alternativ som inte har någon negativ inverkan på miljön, ökar värdet på din fastighet och kommer att göra din plånbok tjockare över tid. En win-win-situation ur flera aspekter helt enkelt.

 

 1. Miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 2. Underhållsfria. Solpaneler är i princip helt underhållsfria.
 3. Möjlig att lagra. Energin går att lagra med ett batteri och du kan få leverans även molniga dagar.
 4. Kostnadseffektivt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen och din plånbok blir tjockare på sikt
 5. Sälj eventuell överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare. Detta hjälper vi dig gärna med, samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Solenergi = 100% förnybar energi som aldrig tar slut

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa och installera solcellspaket. Kort och gott vill vi uppmuntra fler till att välja solenergi. Därför tar vi hand om så gott som allt åt dig – från offert och design, till färdig installation och efterföljande support som du kan tänkas behöva som egen elproducent.

Ta kontakt med oss när du ska installera solceller i Trollhättan. Vi hjälper dig mer än gärna.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.