5 därför till varför du ska välja solpaneler i Tyresö

Solens strålar är laddade med massor av energi och den energi som träffar jordens yta under en dag är flera tusen gånger större än vad mänskligheten gör av med – under ett helt år. Denna energi är inte möjlig att nyttja om man inte har solpaneler som kan fånga upp den. Av den anledningen är det ett mycket bra val att installera solceller för att ta tillvara på denna energi och istället konvertera den till förnybar el. 

Detta samtidigt som du tar ställning till en grönare framtid då denna typ av energi inte har någon negativ inverkan på miljön.

 

 1. Miljövänligt. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 2. Underhållsfria. Solpaneler är i princip helt underhållsfria.
 3. Möjlig att lagra. Energin går att lagra med ett batteri och du kan få leverans även molniga dagar.
 4. Kostnadseffektivt. Du tjänar pengar på installationen redan första dagen och din plånbok blir tjockare på sikt
 5. Sälj eventuell överproduktion. Eventuell överproduktion är möjlig att sälja vidare. Detta hjälper vi dig gärna med, samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier.

Egen elproducent med solceller – Ett alternativ med flera fördelar


Det finns mycket vi har att säga om solceller och varför det av många anledningar är ett bra initiativ av dig att ta steget mot att bli din egen elproducent. 

Vill du ha mer information angående vad det innebär mer exakt att installera solceller i Tyresö och hur vi kan hjälpa dig? Då kan du ta reda på mer genom att läsa vidare här på hemsidan eller att ta direkt kontakt med oss.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.