3 steg: Så går det till att installera solpaneler i Vagnhärad med oss

Solenergi är ett naturligt uppvärmningsalternativ som dessutom är förnybart utan negativ påverkan på miljön. Genom att installera solpaneler på din fastighet bidrar du till en grönare värld, vilket kommer att löna sig ur flera aspekter och över tid göra din plånbok tjockare. 

Ett bra val med flera fördelar. Låt oss berätta mer.

 

Steg 1: Planering

Du får personlig rådgivning där vi garanterar dig ett 100% skräddarsytt system utefter dina unika behov och förutsättningar. Vi hjälper dig samtidigt med lönsamhetsberäkningar och lämnar därefter en kostnadsfri offert där lika stort fokus ligger på estetik som på lönsamheten

Steg 2: Installation

Vi bistår med komplett projektering och levererar nyckelfärdiga solcellspaket med optimerade system. Därefter får du naturligtvis utbildning i systemet.

Steg 3: Livet med solceller

Det ska vara enkelt att köpa, installera och leva med solceller från Utellus. Genom att installera solcellspaket med oss får du därför alltid trygga garantivillkor, app-monitorering, kontinuerlig kontakt samt hjälp med eventuell försäljning av överproduktion. Utan varken krångel eller oro.

Solenergi = 100% förnybar energi som aldrig tar slut


Vi vill slå ett slag för solenergi och göra det enkelt att köpa och installera våra system. Just därför tar vi hand om allt åt dig – från design och offert, till färdig installation med efterföljande support som du kan komma att behöva som egen elproducent.

Vänd dig till oss på Utellus när du ska installera solceller i Vagnhärad. Vi hjälper dig med bästa möjliga lösning.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.