Att installera solpaneler i Vallentuna med Utellus – i 3 steg!

Genom att välja solpaneler blir du producent av din egen el, vilket gynnar både din plånbok och miljön – idag och imorgon. Framtiden är ljus, så varför missa en sekund av den?

 

Steg 1: Planering
Du får personlig rådgivning där vi garanterar dig ett 100% skräddarsytt system utefter dina unika behov och förutsättningar. Vi hjälper dig samtidigt med lönsamhetsberäkningar och lämnar därefter en kostnadsfri offert där lika stort fokus ligger på estetik som på lönsamheten

Steg 2: Installation
Vi bistår med komplett projektering och levererar nyckelfärdiga solcellspaket med optimerade system. Därefter får du naturligtvis utbildning i systemet.

Steg 3: Livet med solceller

Det ska vara enkelt att köpa, installera och leva med solceller från Utellus. Genom att installera solcellspaket med oss får du därför alltid trygga garantivillkor, app-monitorering, kontinuerlig kontakt samt hjälp med eventuell försäljning av överproduktion. Utan varken krångel eller oro.

Fråga: Ökar husets värde om jag installerar solceller?


Svar: Ja! Med tanke på att framtida spekulanter på ditt hus får ”gratis el” motsvarande anläggningens produktion – och dessutom har möjlighet till intäkt i den överskottsproduktion som anläggningen genererar – bör det öka värdet på huset.

Med det breda sortiment som vi på Utellus erbjuder garanterar vi dig ett skräddarsytt system som matchar dina behov och förutsättningar på bästa möjliga vis. Kontakta oss när du vill installera solceller i Vallentuna.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.