5 skäl till varför du ska välja solpaneler i Varberg

Att välja solceller är av flera anledningar att slå ett slag för framtiden. Solenergi är ett förnybart alternativ som är skonsamt mot miljön, ökar värdet på din fastighet samt gör att du i längden kommer att tjäna på investeringen 

Bra för dig. Bra för miljön. Kort och gott ett bra alternativ för alla och ett ekonomiskt smart val.

 

 1. Genom att installera solpaneler kommer du att spara pengar från dag ett.
 2. Det är ett grönt alternativ eftersom det är energi som finns i naturen.
 3. Solpaneler är så gott som underhållsfria och service är inget du behöver tänka på.
 4. Eftersom att du kan lagra energin med hjälp av en batterilösning kan du få leverans av energi oavsett om solen inte skiner.
 5. Eventuell överproduktion går att lagra och sälja. Vi hjälper dig gärna med detta samt med försäljning av elcertifikat och ursprungsgarantier

Välj solenergi – Ett alternativ med flera fördelar

Det finns mycket som vi vill och kan säga om solceller och varför det av ett flertal anledningar är ett utmärkt initiativ av dig att ta steget mot att bli din egen elproducent. 

Varför vänta? Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer exakt vad det innebär att installera solceller i Varberg och hur vi kan hjälpa dig.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.