Att installera solpaneler i Växjö med Utellus – i 3 steg:

Steg 1: Planering

Inga behov är någon annans lika. Inledningsvis får du personlig rådgivning där vi tar fram ett 100% skräddarsytt system utefter just dina behov och förutsättningar. Vi hjälper dig samtidigt med lönsamhetsberäkningar och lämnar därefter en kostnadsfri offert där lika stort fokus ligger på estetik som på lönsamheten

Steg 2: Installation

Vi bistår med komplett projektering och levererar nyckelfärdiga solcellspaket med optimerade system. Därefter får du naturligtvis utbildning, så att du lär känna systemet.

Steg 3: Livet med solceller

Det ska vara enkelt att köpa och installera solceller från Utellus, men ännu enklare att leva med. Genom att installera solcellspaket med oss får du därför alltid trygga garantivillkor, app-monitorering, kontinuerlig kontakt samt all hjälp du kan tänkas behöva med eventuell försäljning av överproduktion. Utan krångel eller oro.

Hur fungerar solceller? 

Det finns mycket som vi kan säga om solceller. Men kort beskrivet uppstår en elektrisk spänning när solens strålar träffar solcellerna. Genom en växelriktare konverteras den därefter till växelström som gör det möjligt för dig att använda strömmen hemma, lagra den i ett batteri eller sälja eventuell överproduktion. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om solenergi? Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi berättar gladeligen mer och ger dig den rådgivning som du behöver. Vi ser fram emot att tillsammans med dig ta steget mot en grönare framtid.

Vanliga frågor

 • Här finner du våra vanligaste frågor och svar gällande solceller och solpaneler.
 • Läs mer

Referenser

 • Intresset för att installera solceller är enormt stort. Möt några av dem som har valt att köpa sin helhetslösning via Utellus.
 • Läs mer

Ytterligare information

 • Det ska vara bekvämt att köpa solceller. Här kan du se lite mer i detalj vad som ingår vid en installation med Utellus.
 • Läs mer

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig med mer information.

  Genom att fylla i och skicka in dina uppgifter i detta formulär intygar du att du har läst och förstått vår Integritetspolicy.

  Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

  Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en offert. Har du möjlighet kan du under tiden börja ta gärna reda på:

  • Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

  Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.