Solenergi till alla!

Solvärdera ditt hus! Vi ger dig svar inom en arbetsdag. Du får reda på hur mycket solel just ditt tak kan producera. Med solceller på taket minskar du dina elkostnader och samtidigt är du med och stödjer omställningen till ökad energi från förnybara källor.

Fördelarna med solenergi är många. Aldrig tidigare har tekniken med solceller varit så prisvärd som den är nu. Dessutom med statens solenergibidrag blir installation av solceller en god affär, både för miljön och för din elkostnad.

Kan jag producera min egen el?
Det som avgör hur mycket din solcellsinstallation kan producera är bland annat vilket väderstreck ditt tak har, hur stor takyta du har, hur mycket skugga som faller på taket och vilken typ av solceller du väljer. Med dagens teknik kan alla i Sverige, oavsett var man bor, ta tillvara på solenergin.

Utvalt av Utellus
Vi har valt att arbeta med ett antal utvalda partners för installation och ett antal tekniska leverantörer. SunPower, Trina och JA Solar är alla högkvalitativa leverantörer av paneler. För det är skillnad på paneler och paneler. Det är ingen slump att det är dessa vi arbetar med – de är tre av de solpanelstillverkare som ligger i topp på rankingar över bolagens miljö- och hållbarhetsarbete och som samtidigt håller genomgående hög kvalitet och effektivitet.

Få gratis solvärdering!

Första steget mot en solvärdering och skräddarsydd offert efter dina behov och förutsättningar. Våra solrådgivare hör av sig till dig inom en arbetsdag.

Tack! Du är ett steg närmare solenergi.

Vi kommer att kontakta dig inom en arbetsdag för att gå igenom alla detaljer för en värdering. Har du möjlighet, ta gärna reda på:

• Mått på taket • Typ av tak • Väderstreck

Är du osäker på något så löser vi det när vi kontaktar dig.